Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Lars Erik Nielsen på Le Mans

Le Mans 
28/04/07 

Le MansAndenpladsen i sidste års udgave af den franske 24-timers klassiker skal forbedres. Det er udgangspunktet for Lars Erik Nielsen, der har skrevet kontrakt med Autolando.

 


(Foto: Pr@hjulspind.dk)

Lars Erik blev kontaktet af Autolando, der er på Le Mans fordi teamet vandt LMS-serien sidste år. Med sig i bilen får han sin faste racingpartner Pierre Ehret samt danske Allan Simonsen. Lars Erik havde fået tilbudt en fabrikskører fra Porsche, men valgte ham fra for at føre en ung hurtig dansker frem på Le Mans.

- Jeg mødte Allan første gang på Bahrain, hvor han kørte i en australsk anmeldt Ferrari. Og vi vandt hver vores klasse dernede. Siden har jeg fulgt ham og været imponeret over det han har præsteret. Sidste år kørte han andenbilen hos Autolando og viste også her høj klasse, siger Lars Erik.

Ambitionen er at blive en placering bedre end sidste år, og det er i et år hvor konkurrencen fra Ferrari er blevet endnu hårdere. Men med fuld teknisk support fra Porsche og fabriksstøtte fra Pirelli regner vi med at vi har de bedste forudsætninger for at stå øverst på podiet søndag eftermiddag.

Karsten Lemche
pr@Hjulspind.dk


Læs mere om:
  • Allan Simonsen
  • Lars Erik Nielsen
  • Le Mans
  • 16/06/07 - Le Mans - Le Mans
  •