Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Marco Werner afløser Alexandre Premat

DTM 
27/04/07 

DTM- Tom K vil være klar til Oschersleben
41 årige Marco Werner afløser Premat til det kommende DTM løb på Oschersleben. Alexandre Premat er nu blevet udskrevet fra hospitalet, to dage efter Tom Kristensen. Danskeren VIL være klar til næste løb på sin "hjemmebane."
 


Marco Werner og Tom Kristensen på Sebring
(Foto: Audi Sport)

Alexandre Premat lider af et brud i en lændehvirvel, efter påkørslen af Tom Kristensen i DTM åbningsløbet på Hockenheim. Premat forventer at være tilbage i Audi Sport Team Phoenix raceren den 20. maj på Eurospeedway Lausitz.

Den tidligere GP2 stjerne vil indtil da være under professor Gerard Saillants opmærksomme pleje. Le Mans og Sebringvinder, Marco Werner, vil i mellemtiden være stand in for Premat.

Tom Kristensen vil også være klar til det kommende løb, ovenpå sin voldsomme afkørsel sidste weekend: “Jeg fejrede min absolut første DTM sejr på Oschersleben I 2004, jeg vandt her igen sidste år, og har til dato altid startet fra første række. Det er den motivation, som jeg behøver for at blive fit og klar til at køre i næste uge. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at køre på Oschersleben.”

”Det er klart, at jeg ville meget hellere køre i det nye DTM under helt andre forudsætninger, " siger Werner der har kørt Audi DTM racetaxi et par gange. "Jeg ønsker at Alexandre hurtigt bliver rask igen! Jeg vil gøre mit bedste for at være hans stand in, og jeg glæder mig over den tillid som Audi viser mig i denne forbindelse."


Sygemeldte Alexandre Premat hos Audi Sport Team Phoenix
(Foto: Audi Sport)

”Jeg har været interesseret i DTM siden 2003, hvor jeg kørte en DTM TT-R ved 24 timers løbet på Nürburgring. Omstændighederne er naturligvis ikke de bedste; jeg kender ikke hverken bilen eller dækkene – og jeg kender kun banen fra et par demonstrationsomgange med Audi R10 TDI raceren."

"Alle ved hvor vanskeligt DTM er. Jeg vil naturligvis gøre mit bedste for Audi. En af mine styrker er, at jeg lærer nye baner meget hurtigt,” slutter Marco Werner

Teamchef, Hans-Jürgen Abt: ”Vi har haft et enormt arbejde efter vores 1-2 på Hockenheim. Vi skulle genopbygge Tom Kristensens bil, hvilket indebar masser af overtid og et par nætters skiftearbejde. Vi håber at Tom er ombord igen på Oschersleben. Vi har et lille vægthandicap nu, men det er alt sammen en del af DTM. Vi vil prøve at kompensere for det på en måde, så vi stadig er konkurrencedygtige.”

Den 41 årige tysker, Marco Werner, har ikke kørt DTM siden 1993, og man kan kun håbe at han kommer til at få mere succes end Frank Biela, Rinaldo Capello og Allan McNish. Werner kendes bedst fra sine to Le Mans sejre i Audi R10 TDI, samt Sebring og ALMS, hvor han også har vundet mange store bedrifter.

Aslak Vind

Læs mere om:
  • Alexandre Premat
  • Marco Werner
  • Audi Sport Team Phoenix
  •