Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Sebastien Bourdais skal teste Formel 1 igen

Formel 1 
28/04/07 

Den tredobbelte CCWS vinder Sebastien Bourdais, skal med stor sandsynlighed teste i Formel 1 igen, og igen er det Toro Rosso, som han sættes i forbindelse med.
 

Ifølge flere rapporter fra det amerikanske, så er Sebastien Bourdais igen indkaldt til at teste for Toro Rosso teamet. Det samme team som gav Sebastien Bourdais en test i december 2006. En enkelt avis i USA skriver endda at Sebastien Bourdais allerede har underskrevet en aftale for 2008. Det er dog en oplysning som nok skal tages med forbehold. Det er i hvert fald ikke noget som er bekræftet andre steder.


Sebastien Bourdais - får han endnu en test hos Toro Rosso?
(Foto: Ford Media)

Da Sebastien Bourdais i vinter testede for Toro Rosso, var der stor tilfredshed med hans indsats. Og det har nu angiveligt givet sig udslag i at han skal teste endnu en gang. De amerikanske aviser skriver også at testen vil finde sted i juli måned. Og det kan blive en udfordring. Her er den officielle test fastsat til at finde sted på Spa-Francorchamps banen i Belgien. Det vides dog ikke om Sebastien Bourdais skal teste her eller andet steds. Og måske er der noget om snakken. Sebastien Bourdais har for kort tid siden skiftet manager, og hans nye manager er Nicolas Todt, søn af Jean Todt. Nicolas Todt er også manager for Felipe Massa. Og Toro Rosso kører i denne sæson med motorer fra Ferrari.

Ingen af parterne har dog endnu bekræftet at Sebastien Bourdais er indkaldt til endnu en test. Og det skal vel også snart være. Sebastien Bourdais har nået en alder af 28, og skal vel se dette som noget af den sidste chance for at komme i Formel 1.

Dons

Læs mere om:
  • Sébastien Bourdais
  • Scuderia Toro Rosso
  •