Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Hoff testede på Padborg Park

Advan Cup 
26/04/07 

I går var sæsonens første test for René Hoff, der igen i år deltager i Advan Cup i en Peugeot 307. Bilen lignede sig selv fra sidste sæson da den landede på Padborg Park onsdag morgen, Hoff var optimist og solen skinnede fra en skyfri himmel, så alle forudsætninger var på plads for en god test.
 

Desværre var det ikke helt sådan. Bilen drillede en del om formiddagen, hvor tingene ikke fungerede helt for ham. Hoff var på banen mange gange, og gav på intet tidspunkt op.
Der blev justeret en del på bilen undervejs, og det blev hele tiden bedre.


(Foto: Motorsporten.dk)

Efter frokost blev der igen kørt en masse kilometer på banen, hvor Hoff fandt lidt mere fart og den evigt optimistiske Hoff var bare endnu gladere for bilen, selv om der stadig manglede stadig lidt power for at hænge på de hurtigste i klassen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Den situation blev vendt flere gange, og det er besluttet at motoren udskiftes inden sæson starten, derved tror teamet på at bilen kan være med fremme i feltet ved 'Åbningsløbet' på Jyllands-Ringen den 5. og 6. maj.

René Hoff tror på en sæson på det jævne, men dermed ikke sagt at han har givet op på forhånd. Han satser på en top 5 placering i det samlede mesterskab, men kun tiden kan vise om det mål er sat for lavt.

Vejgaard

Læs mere om:
  • René Hoff
  • Sally Racing
  • Padborg Park
  •