Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Escobar racing bliver sponsoreret af DAN-EX Elektric A/S

Rally 
30/04/07 

Escobar racing v/Lars Kragh bliver i den kommende rally sæson støttet af DAN EX Elektric A/S der har valgt at bruge Escobar racing, som en del af deres markedsføring i 2007.
 

DAN-EX rådgiver om eksplosions farlige omgivelser og leverer el-komponenter herfor, samt komplette el-tavle-løsninger til områder hvor der er fare for udslip for eksplosionsfarlige dampe som støv. Et meget højt sikkerhedsniveau er tilfældet.

DAN-EX Electric A/S blev etableret i 1987 af Finn Simonsen, som også er den daglige leder af firmaet i dag. Grundlæggeren tog allerede dengang en stor erfaring med ind i DAN-EX Electric A/S, blandt andet 3 års erfaring fra Dubai og 2 års erfaring fra Togo, Vestafrika.

DAN-EX Electric A/S har igennem de sidste 20 år, været førende på Ex-seminar siden, et meget stort antal af kursister, har været på et af disse seminarer.

Finn Simonsen: Vi føler at Escobar racing er i gang med et rigtig godt og fornuftigt projekt, og vi kan se at de gør rigtig meget for deres sponsorer, derfor mener vi det er rigtig at støtte op om Escobar racing.


(Foto: Nitt Foto)

Vi er helt nye i vores deltagelse i motorsporten, men mener vi har valgt et godt og seriøst team til at markedsføre os.

Team Chef Peter Ackermann: Vi glæder os rigtig meget over at have fået DAN-EX Elektric A/S som sponsor, det er en professionel virksomhed, med stor berøring både til indland såvel som udland.

Vi kan kun sige at det begynder at se fornuftigt ud med hensyn til budgettet for sæsonen 2007 for vores 2 biler.

Escobar racing v/ Lars Kragh


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: