Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Ærgerlig debut med 407'eren

Danish
Touringcar
Challenge 

26/04/07 

Da Autoforum Racing Team Silkeborg i går mødte op til den første prøvetur med deres nye Peugeot 407 DTC racer, var forventningerne til dagen store, men problemer kortede kørslen af.
 

Premiereturen i 407'eren kørte David Falch, men efter nogle få omgange på banen kom han tilbage til pitten, og meddelte at der var problemer med gearskiftet, teamets mekanikere kunne herefter konstatere, at der skulle en ny gearkasse til inden prøveturene kunne genoptages.


David Falch.
(Foto: Motorsporten.dk)

Der blev straks sendt en bil mod Sjælland, og en bil fra Sjælland i den modsatte retning med en ny gearkasse, så de kunne bytte last på halvvejen, og midt på eftermiddagen var 407'eren igen køreklar.


David Falch.
(Foto: Motorsporten.dk)

Teamets nye kører Kasper Jensen kørte ud på banen, men igen gik der kun få omgange, så drillede gearet igen, og teamet var tvunget til at indstille dagens prøvekørsler med den nye bil.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • David Falch
 • Kasper Juul Jensen
 • Autoforum Racing Team Silkeborg
 • Padborg Park
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her