Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Nyt design på bilerne

Clio Cup - DK 
25/04/07 

Clio CupSom et af de sidste teams afslørede Pro Four Racing i dag på Padborg Park designet på bilerne for denne sæson. Den velkendte sorte farve har måttet vige pladsen for hvid suppleret med rød, grøn eller blå på paneler og nederste del af døren.
 

Bilerne var endnu ikke blevet dekoreret, men spørgsmålet til Jan Holm fra Pro Four Racing om farverne havde noget at gøre med sponsorerne, gav kun et svar som oraklet fra Delphi ville have været stolt af: ”Det kunne da godt være – på den anden side kan det også bare være for at kunne kende forskel på bilerne”.


(Foto: Spider-Web.dk)

Petter Granlund, som skal køre i bilen med blå bund, var ikke med til dagens test, men Thomas Wulff (grøn bund) og Brian Mikkelsen (rød bund) var begge flittige og fik kørt mange omgange.


(Foto: Spider-Web.dk)

Fra starten var der en markant forskel på omgangstiderne, hvilket ikke var så underligt, da Thomas skulle have kørt sig ind på banen. Efter frokost kunne man se Brian Mikkelsen med Thomas Wulff tæt efter sig omgang efter omgang. En metode man også har set John Nielsen benytte for at lære fra sig. Og Thomas var godt tilfreds: ”Når først man har fået bilen og banen ind i kroppen, er det en super metode til at flytte sine grænser. Jeg ved godt, at Brian stadig kan køre en anelse hurtigere end mig, men jeg er godt tilfreds med det jeg har nået i dag. Jeg føler virkelig, at jeg har fået et gevaldigt løft, så nu skal jeg bare holde fast i det, når starten går om halvanden uge.”

Teamet hjemmeside har også fået en overhaling og forventes offentliggjort i begyndelsen af næste uge.

Pro Four Racing
Jan Gripping


Læs mere om:
  • Brian Mikkelsen
  • Thomas Wulff
  • Pro-Four-Racing
  • Padborg Park
  •