Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Divinol Cup

JH Motorsport på Hockenheim

Divinol Cup 
27/04/07 

Torsdag 12. april kørte teamet test på Hockenheim F1 bane. Testen forløb sig på hele dagen, og Porschen blev virkelig afprøvet på den 4,5 km lange bane. Det var en hel ny fornemmelse at køre på så lang bane, når man er vant til de korte baner i Danmark. Hernede kan man jo få den i 6èren og så går det rigtig stærkt udtaler Jens Hansen. Efter lidt tilvænning til både bane og bil fik teamet afprøvet forskellige set up.
 

Fredag blev der kørt 2 gange tidtagning , som dog kun rakte til startplaceringer i henholdsvis 10. og 9. startrække til Divinol cup lørdag. Første løb forløb rigtig fin med en rigtig god start og med en slut placering på 6. pladsen i klassen for Porsche cup biler, og en placering generelt som nr. 13. Andet løb forløb ikke helt så godt, da der under opligningen begyndte at melde sig nogle problemer med koblingen, men på dette tidspunkt var der ikke så mange andre muligheder end bare at få starten overstået,( selv om det var vanskeligt at få Porschen til at holde stille på startlinien ) og så bare få det bedste ud af løbet.

På opvarmnings omgangen blev det også konstateret at den svage kobling medførte meget trægt gearskift. Under løbet valgte Jens så at spare lidt på gearskiftene, for ikke at ødelægge gearkassen, løbet var trods alt kun beregnet som en test.

Slut resultatet i løb nr. 2 blev en placering som nr. 8 og nr. 13 generelt.


(Foto: JH Motorsport)

Begejstringen for Divinol cuppen , de store baner og løbsformen var så stor at teamet overvejer at køre næste løb d. 26 maj i Most i Tjekkiet.

Efter en vellykket og spændende weekend og et rigtigt godt samarbejde i teamet føler hele teamet sig rigtig godt rustet til sæson premiere på DEC lørdag d. 28. april på Djursland. Det bliver Danny Rasmussen og Jens Hansen, der sammen med teamet skal være med til at løfte opgaven til et rigtig godt resultat i DEC løbene.

JH Motorsport, Kim Træger


Læs mere om:
  • Danny Rasmussen
  • Jens Hansen
  •