Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

”Raikkonen kunne være endnu bedre”

Formel 1 
25/04/07 

- citat: Peter Sauber
Peter Sauber, tidligere teamejer og teamchef i Sauber teamet, og også manden der hentede Kimi Raikkonen ind i Formel 1, mener at Kimi Raikkonen godt kunne være endnu bedre.
 

Kimi Räikkönen mangler teknisk indsigt. Det mener Peter Sauber som hentede Kimi Raikkonen ind i Formel 1 til det daværende Sauber team. Og måske er der noget om det. Rigtig mange anser Kimi Raikkonen for at være noget af et supertalent, men hans problem er at han kun er fokuseret på at køre. Og det har Peter Sauber en kommentar til.


Kimi Raikkonen kunne blive endnu bedre med større teknisk indsigt
(Foto: Ferrari)

”Hans styrke er helt klart ikke den tekniske side. Kimi er utrolig hurtig, fokuseret og stærk. Han er udstyret med et kæmpe naturtalent. Jeg vil ikke kalde hans mangel på teknisk indsigt en decideret svaghed, men vil snarere udtrykke det sådan: Det ville være interessant at se hvor god han kunne blive hvis han også interesserede sig for at få en større teknisk indsigt.”

Dons

Læs mere om:
  • Kimi Räikkönen
  •