Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Enemark tager fat om problemerne

Baner 
24/04/07 

Mens alle har travlt med 'at kloge sig på andres bekostning', sætter ejeren af Padborg Park - Jens Enemark - nu handling bag ordene, og gør noget for at højne sikkerheden på banen.
 

Uanset til hvilket formål banen benyttes fremover, bortset fra de rene løbsweekender, vil der nu være to bemandede flagposter på banen, en ved pitten / start og mål, samt en ude i Big Mag svinget / Yokohama hårnålen i banens fjerneste ende.
Disse officials stiller Padborg Park til rådighed, og de følger automatisk med når man lejer banen til f.eks. event- og prøvekørsler.


Jens Enemark gør noget ved sikkerheden.
(Foto: Motorsporten.dk)

Men der stopper det ikke, for yderligere at hæve sikkerheden har Enemark nu ladet fremstille en 'udrykningsbil', som vil være fast stationeret ude i Big Mag svinget / Yokohama hårnålen når der er biler på banen.
Dette køretøj vil være udstyret med både brandslukningsmateriel, nødhjælpsværktøj, med mere.

Alt dette er naturligvis ikke gratis, hverken for Enemark eller for den som nyder godt af det, og det betyder at prisen for at køre på banen stiger fra 2000,- til 2400,- kr. per dag per deltager - hvilket dog nok må siges at være en ringe sum for den øgede sikkerhed.
Banelejen vil stige tilsvarende.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jens Enemark
  • Padborg Park
  •