Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Escobar racing kom godt fra start

Rally 
24/04/07 

- i Yokohama mesterskabet
Escobar racing v/Lars Kragh havde en god sæson start i kampen om Yokohama mesterskabet 2007. 1. afdeling af Yokohama mesterskabet blev afviklet i Frederikssund Viking Park område, der var lagt en rigtig god, men snæver prøve til dagens afdeling.
 

Begge biler gennemførte de fire heat, og især Escobar racing´s juniorkører Martin Pedersen og Teddy Grasson fik rigtig godt gang i deres bil, og gjorde store fremskridt i løbet af dagen.
Det var første gang juniorkørerne skulle ud og deltage i løb, med deres Peugeot 106 Kit Car i år.

Junior køre Martin Pedersen: Vi kunne godt mærke fra starten af, at det var lang tid siden vi har været ude og køre i bilen, der går lige lidt inden jeg var helt dus med bilen, og finder den rigtige rytme i bilen.
Jeg synes selv, at det gik rigtig godt i de to sidste heat, og vi er meget tilfredse med at slutte som nr. 2 i vores klasse.
Vores bil virkede optimalt og vores nyrenoverede motor kørte rigtig godt.


(Foto: Nitt-Foto.dk)

Escobar racing's anden bil: Opel Corsa Super 1600 vandt en general sejr, og fik derfor max point med hjem fra 1. afdeling.

1. køre og teamejer Lars Kragh: Vi havde en rigtig god dag, hvor vi fik god fart i bilen og kørte nogle konstante tider.
Vi er meget glade for vores sejr, men var Preben Andersen i sin BMW M3 og Bjørn Wulff i sin Peugeot 106 Maxi, ikke udgået, havde vi heller ikke kørt hjem fra Frederikssund med max point.
Vi er nu kommet godt fra start, og vil som altid køre vores bedste, i de næste afdelinger af mesterskabet.


(Foto: Brian Juel)

Hele Escobar racing er nu gået i gang med at forbedrede sig til første afdeling af DM, som bliver afholdt i Slagelse den 19. maj.

Peter Ackermann


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: