Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yaris Cup

Optimistisk Raldorf mangler stadig sin Yaris

Yaris Cup 
25/04/07 

Thomas Raldorf som i år skal køre med i Toyota Yaris One Make race serien, ser ud til at få en hård start på årets første løb som skal køres i Chiang Mai den 4-5-6. maj.
 

Bilen som er helt ny, skulle have være leveret i starten af april, men blev så udskudt til d. 17. april, og er nu igen blevet udsat til d. 1. maj.

Bilen skal inden løbet både til maleren samt have sponsor stickers på, inden den skal på ryggen af den Toyota Auto transporter d. 3 maj som bringer alle Toyota’erne op til Chiang Mai. Der skal derfor arbejdes i døgndrift på bilen, for at nå at få den klar til løbet, og der vil ikke blive tid til at teste den før selve løbet, så den første gang Thomas kommer til at sidde i bilen, vil blive til trænings sessionen lørdag morgen inden tidstagningen.

Thomas er dog stadig ved godt mod og håber på at det nok skal gå, selvom alle de andre kørere allerede har haft deres biler i mere end 3 måneder.

“Vi skal køre på en provisorisk bane inde midt i byen, som ingen andre har kørt på før, så set ud fra det synspunkt, har jeg nok en lille fordel, da jeg normalt er ret hurtig til at finde mig til rette på nye baner, og hvis jeg kigger tilbage på sidste års første løb i sæsonen, hvor jeg fik benet og foden ud af gipsen 3 dage før løbet, og gik på krykker da jeg slet ikke kunne støtte på foden, så er jeg nok noget bedre stillet i år”.

“Jeg ved at det bliver hårdt, da jeg jo er rykket op i B-klassen i år, men jeg håber på at kunne placere mig oppe imellem de 10 første i tidstagningen, og så køre mig frem til minimum en 5. plads i løbet. Hvis det lykkes får jeg stadig en del gode point med hjem fra første løb og kan så inden næste løb, få lidt tid i bilen og vænne mig til den og så forhåbentlig komme med helt frem i feltet”.

Det er stadig uvist om danske Jack Lemvard, (Thomas' rival fra 2006), skal køre med i serien i år, da der også er en del andre planer, på bordet for ham i år..

Italkart (Thailand) Co., Ltd.


Læs mere om:
  • Jack Lemvard
  • Thomas Raldorf
  • The Pizza Company Racing Team
  •