Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Frustrationer hos Renault

Formel 1 
23/04/07 

Det er tilsyneladende ikke kun dækkene der driller hos Renault teamet. Den tvungne fastfrysning af motorerne driller tilsyneladende også.
 

Renault har svært ved at finde det fornødne pace i år, og hidtil har man udtalt at det er dækkene der er årsag til dette. Men det er tilsyneladende ikke hele sandheden. Fastfrysningen af motorudviklingen giver tilsyneladende også mere end almindelige rynker i panden hos Renault. Efter at Renault har vundet begge mesterskaber i de sidste 2 år, ser det ikke godt ud hos Renault i år. Man har dog fået points, men slet ikke det forventede.


Frustration hos Renault over mulighederne for motorudvikling
(Foto: Renault F1)

Man har hidtil angivet problemer med at vænne sig til Bridgestone dækkene som årsag til de manglende resultater, men der er tilsyneladende flere problemer. I hvert fald er chefingeniør Denis Chevrier ikke tilfreds med at motorerne er fastfrosset.

”Vores frustrationer er ikke kun relateret til teamets resultater. Vi er temmelig frustreret over det nuværende reglement, som faktisk har berøvet os muligheden for at gøre en forskel som motoringeniører.”

Med andre ord, så er Denis Chevrier ikke særlig begejstret for motorreglementet i dets nuværende udformning. Denis Chevrier udtaler også at tidligere har motorgruppen spillet en væsentlig rolle i at overvinde visse præstationsproblemer. Det er nu meget begrænset hvad man kan gøre. Man kan så sige at reglen er ens for alle, og at alle teams har vidst besked om regelændringen – og ikke mindst accepteret og godkendt den.

Dons

Læs mere om:
  • Renault F1
  •