Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Christijan Albers er under pres

Formel 1 
24/04/07 

Ifølge flere medier i både Tyskland og Holland, er Christijan Albers fra Spyker teamet kommet under pres. Han skal slet og ret præstere bedre.
 

Især ifølge tyske medier er Christijan Albers kommet under pres i Spyker teamet. Han lever tilsyneladende ikke op til forventningerne. Især ikke hvis man sammenligner med Adrian Sutil som klarer det bedre end den mere erfarne Christijan Albers. Teamchef Colin Kolles vil dog hverken af- eller bekræfte noget som helst. På sidelinien står reserven Markus Winkelhock klar. Teamchef Colin Kolles vil dog hverken af- eller bekræfte noget som helst. Han siger blot at Markus Winkelhock er teamets reservekører, og vil køre hvis en af teamets faste kører ikke er i stand til det.

Der er dog forlydender om at Colin Kolles ikke er ret tilfreds med Christijan Albers i øjeblikket. Slet ikke i Sepang hvor Christijan Albers valgte at køre selvom at han havde fået en maveinfektion. De samme forlydender siger også at Christijan Albers tilsyneladende kun får en chance til for at overbevise teamet om at det er ham de skal satse på, nemlig i det spanske Grand Prix. Heller ikke dette vil Colin Kolles kommentere, blot at Markus Winkelhock skal teste for teamet på Paul Ricard banen indenfor ret kort tid.

Christijan Albers er måske heller ikke sådan at slippe af med. Som hollænder i et hollandsk team, er der ud over de nationale interesser også et økonomisk aspekt. Han har med flere sponsores hjælp, betalt et ret pænt beløb for sædet i Spyker teamet.

Dons

Læs mere om:
  • Christijan Albers
  • Markus Winkelhock
  • Spyker F1
  •