Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Supercopa

Ærgerlig Christoffer Nygaard måtte udgå

Supercopa 
23/04/07 

- med defekt
Den 20-årige racerkører Christoffer Nygaard ærgrede sig efter sin debut i SEAT CUP på Hockenheim. I seriens andet løb søndag måtte han udgå med en bøjet bærearm.
 

Det skete på et tidspunkt, hvor han ellers havde kørt sig fornemt frem i feltet og fik noteret feltets hurtigste tider. - Det er ærgerligt, men der er jo ikke noget at gøre ved det, siger Christoffer Nygaard.

Han havde også problemer med en bærearm i lørdagens første løb. Her sluttede han som nummer 15, efter at være blevet revet med i et sammenstød og have fået ødelagt bilens front. Også lørdag noterede Christoffer Nygaard sig for nogle af feltets hurtigste tider, før uheldet satte en stopper for det.

Også under tidskørslen fredag havde Christoffer Nygaard tekniske vanskeligheder. Også der var det en bærearm, der drillede.

Trods de tekniske genvordigheder, så er den unge debutant i SEAT CUP dog fortrøstningsfuld forud for næste opgave i serien den 5. og 6. maj på Oschersleben.

Stærk
Torben Sørensen


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Hockenheim
  • 22/04/07 - Hockenheim - Supercopa
  •      ASETEK SIMSPORTS