Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTM

Bruno Spengler straffet på påkørsel af Scheider

DTM 
22/04/07 

DTM- Tidsstraf 50 sekunder (Opdateret)
Ifølge løbskommisærerne får Bruno Spengler nu en tidsstraf for kollisionen med Timo Scheider, under dagens DTM løb på Hockenheim. Daniel la Rosa arver trediepladsen. Seneste nyt: HWA teamet anker dommen!

 


Bruno Spengler
(Foto: DTM.de)

Kommissærerne vurderer, at Spengler har forbrudt sig mod Artikel 21e i DTM seriens sportslige reglement. I begrundelsen hedder det, at Spengler efter at have kørt af banen, spærrer Spengler for Scheider, hvilket forhindrede sidstnævnte fra at gennemføre en overhalingsmanøvre.

Angiveligt var denne manøvre halvvejs gennemført. Modsat Spenglers udsagn, som gik ud på at han ikke kunne gøre noget for at forhindre det, har banens stewards nu dømt mod fransk-canadieren.

Som følge heraf, mister Spengler sin tredjeplads, og falder tilbage til 14. pladsen. Således arver Daniel la Rosa Bruno Spenglers tredjeplads.

Sidste nyt:
Det forlyder nu, at HWA Mercedes fabriksteamet har anket kommisærernes dom. Man mener i teamet, at Bruno Spengler ikke havde nogen realistisk chance for at undgå uheldet, samt ikke mindst at det ikke var med fortsæt.

Afgørelsen falder på et senere tidspunkt, hos en sportret opsat af det tyske motorsportsforbund DMSB.

Aslak Vind

Læs mere om:
  • Bruno Spengler
  • HWA
  • Hockenheim
  • 22/04/07 - Hockenheim - DTM
  •      ASETEK SIMSPORTS