Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Der bliver meget at se på ved det franske GP

Formel 1 
23/04/07 

Når det franske Formel 1 Grand Prix køres, så bliver der nok at se på for tilskuerne. Måske en Grand Finale for Magny-Cours som Formel 1 arrangør.
 

Ved Formel 1 Grand Prixerne er der som regel flere supportløb og klasser med i programmet. Som oftest er det GP2 klassen og Porsche Super Cup plus en lokal klasse der er fyld i programmet. Men ved det franske Formel 1 Grand Prix bliver der nok at se på for tilskuerne, så der er al mulig grund til at tage et smut til Frankrig i juli måned.

De franske arrangører har meddelt at der udover Formel 1 også køres i følgende klasser:

  • GP2
  • Porsche Super Cup
  • Formel 3 Euroserien
  • Superkart

Superkart startede i England i 1970’erne og bredte sig ret hurtigt til også at blive kørt i Nord Europa, Nord Amerika, Sydafrika og Australien med masser af udøvere. I Frankrig har det været kørt siden 1982 og er stadig en stor klasse der. Udover at klassen får repræsentation på banen, vil der i området være flere forskellige udstillingsområder, ligesom der i et afspærret område også vil være mulighed for en kort prøvetur i en Superkart.

Arrangørerne forventer at med den ekstra klasse repræsenteret, at det blandt andet kan være med til at aktivere flere unge kørere til at starte en karriere i motorsport. Hvor mange kørere er ikke startet i netop gokart klasserne.


Skulle du have lyst til at opleve dette løb, der jo ligger lige midt i ferietiden, så er muligheden lige her:

Dons

Læs mere om:
  • Magny-Cours
  • 01/07/07 - Magny-Cours - Formel 1 - FIA F1
  •