Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Supercopa

Christoffer Nygaards første Supercopa løb

Supercopa 
22/04/07 

- God fornemmelse af bilen!
Christoffer Nygaard glæder sig over fart i sin nye Seat Supercopa racer ved Seat Cup debutløbet på Hockenheim. Alt tegnede lovende for den unge dansker, men en teknisk defekt satte en stopper for et topresultat.
 

Han kan se tilbage på en hektisk weekend, efter hans debut i Seat Cup serien på Hockenheimring. Serien følger DTM serien, de to danske kørere er Christoffer Nygaard og Nicki Thiim. Fredag gik starten til første træning i den 300 hks Seat Supercopa racer.


Christoffer Nygaard
(Foto: Staerk)

Glæden over den nye racer er bestemt at spore: ”Jeg startede med at blive 10´er i den første træning, ”fortæller Christoffer. ”Så allerede vidste jeg jo at jeg havde farten blandt de 32 biler. Lørdag skulle jeg køre tidtagning, og jeg synes at jeg var flyvende. Men inden jeg kunne køre min første hurtige omgang, udgik jeg med en bukket bærearm. Det er lidt frustrerende, men sådan kan det gå.”

”Til lørdagens løb skulle jeg grundet uheldet med bærearmen starte 18´er. Jeg fik snart kørt mig op til en 12. plads, men så kører jeg ind i en bil foran. Jeg kunne intet gøre, han skifter pludselig bane fra højre til venstre uden nogen varsel, vi har kamera i vogne, og man kan tydeligt se at jeg ikke har en chance!”

”Det betyder så at jeg får en drive through straf, så efter den er jeg på 15. pladsen. Men vi har efter løbet kigget på data, og de viser klart at jeg havde farten til at blive en 7. - 8. stykker i løbet. Men det er der ikke noget at gøre ved.”

”I det andet løb om søndagen starter jeg fra 15. pladsen, og jeg får en god start, synes jeg. Jeg er flyvende af sted, og er snart oppe på 8. pladsen. Jeg ligger i sådan et futtog med alle fra 1. – 8. pladsen, lige efter hinanden. Men så kommer jeg op på curben med bagenden, så der bukker en bærearm. Ikke den der var oppe på curben, men i den modsatte side.”

”Vi er nu i teamet ved at finde ud af, om der er noget galt med de bærearme, som vi har monteret. Min teamkammerat fik også bukket en bærearm. Vi er det eneste team med helt nye biler, men vi ved ikke om det har noget med det at gøre. Men det er da ærgerligt, jeg er da skuffet. Turen hjem bliver da lidt længere med det resultat. Vores data viser, at jeg var hurtig nok til at blive blandt de 8 første.”

Poleposition og sejr i det første løb var Sebastian Asch, i det andet løb var det Sebastian Kolmsee. Resultatet fra det første løb indebærer, at man vender de otte første til at forme gridden til det andet løb.

Næste løb:
Sammen med DTM serien, den 5. - 6. maj på Oschersleben.

Aslak Vind

Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Fischer Racing
  • 22/04/07 - Hockenheim - Supercopa
  •      ASETEK SIMSPORTS