Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

STCC sæsonpremiere på Sturup Raceway

Swedish
Touring Car
Championship 

20/04/07 
Yokohama

- på søndag!
Den ”københavnske” racerbane Sturup Raceway får for første gang nogensinde besøg af hele den svenske motorsportselite, når der på søndag 22. april er sæson-premiere på STCC, Swedish Touring Car Championship!
 

Det danske motorsportspublikum kender allerede Sturup Raceway, som ligger ca. 25 km uden for Malmø, og efter forbedringer for millioner er den nærmest at betragte som københavnsk hjemmebane for en del af kørerne i motorsportens danske superliga DTC.

Nu har også den svenske motorsportselite fået øjnene op for kvaliteterne ved den sydsvenske racerbane. Hele to gange i løbet af sæsonen sætter STCC-karavanen kurs mod Sturup i kampen om det svenske touring car mesterskab. Første gang er ved sæsonpremieren søndag den 22. april, og kørerne glæder sig:

"Banen er rigtig god. Der findes både langsomme og hurtige sving, og at den er kuperet er blot endnu en udfordring”, siger Peugeot køreren Johan Stureson, som for få dage siden blev nr. fem efter BMW, Audi og Volvo, som indtager de fire første pladser efter den sidste test inden sæsonstart.

Udover 1. afdeling af STCC kan man også opleve Nordens største MC Pro Superbike konkurrence. Med hver 1000 kubik og 150HK skal de bedste svenske motorcyklister kæmpe om det svenske mesterskab i denne klasse. Man kan også se flyveopvisning med Mattias Nyberg i en russisk YAK52 fra Anden Verdenskrig og opleve Drifting, hvor biler med stil og tårnhøj fart kører sidelæns rundt i kurverne.

Se følgende klasser på Sturup Raceway:
- Swedish Touring Car Championship:
  Svensk racings absolutte topklasse.
- MC Pro Superbike:
  De bedste motorcyklister kæmper om det svenske mesterskab.
- Junior Touring Car Championship:
  Se hvilke nye navne talentfabrikken fostrer i år.
- Radical:
  Oplev super race i ekstreme sportsbiler.
- Volvo S60 Challenge:
  Ligner ’almindelige’ Volvo’er, men tag ikke fejl…
- Porsche Carrera Cup:
  Oplev stjerneskuddet Alx Danielsson og speedwaykongen Tony Rickardsson bag rattet.

Yderligere informationer, priser m.m. kan ses på Sturup Raceway

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Sturup Raceway
  • 22/04/07 - Sturup Raceway - Swedish Touring Car Championship - SM
  •  
     

    Swedish Touring Car Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: