Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Nicki Thiim klar til Supercopa debut

Supercopa 
20/04/07 

Efter et par hektiske dage er Nicki Thiim klar til sit
første internationale løb i Seat Leon Supercopa

Nicki Thiim fra Sønderborg har netop sat kurs mod Hockenheim banen i Tyskland, hvor han i weekenden får sin debut i Seat Leon Supercopa klassen.
"Det er første gang jeg skal køre løb på Hockenheim banen fortæller" - Nicki Thiim - "og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang."
 

"Jeg har ganske kort stiftet bekendtskab med banen" - fortæller Nicki - "søndag nat tog jeg toget til Hockenheim, hvor jeg så mandag morgen havde mulighed for at køre nogle få omgange i en privatbil. Jeg fik en god fornemmelse af banen, som forhåbentlig kan gavne mig til weekendens løb. Nu håber jeg at jeg kan omsætte det setup GAG teamet og jeg fandt frem til under testen, for et par uger siden på Oscherleben, og mine få omgangene på Hockenheim, til en rigtig god tid, når det endelig går løs her i weekenden."

Nicki Thiim måtte efter turen til Hockenheim haste tilbage til Danmark, for den unge gut skulle nå op til køreprøve tirsdag morgen samt fejre sin 18 års fødselsdag, inden næsen igen blev vendt mod Tyskland.

Efter weekendens løb på Hockenheim, går turen videre til Eurospeedway hvor Nicki Thiim sammen med GAG Racing skal teste nogle dage.

Team Thiim
Dorthe Gulløve


Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • GAG Racing
  • Hockenheim
  • 22/04/07 - Hockenheim - Supercopa
  •