Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 Nordic Series

Steffen Møller klar til sæsonstart 2007

Formula Renault
2.0 Nordic Series 

19/04/07 

Formel Renault Scandinavian CupTeam Aarhus Racing Denmark og den nordiske mester i Formel Renault 2,0 Steffen Møller er ved at være klar til sæsonstart.
 

Den 23./24. april tester den nordiske mester på Oschersleben banen i Tyskland. Dette bliver et led i forberedelserne til det nordeuropæiske mesterskab, som er det mesterskab Steffen Møller skal køre i år.


Den nordiske mester i Formel Renault 2,0 Steffen Møller er ved at være klar til sæsonstart.
(Foto: Anders Molin)

Steffen Møller har indgået en flerårig kontrakt med Team Aarhus Racing, og manager Niels Brøchner Aarhus.

Over 30 kørere er tilmeldt mesterskabet, så den 22-årige vestjyde, som i løbet af sæsonen vil flytte til Aarhus, kommer på en hård opgave hvis han skal køre ligeså mange sejre hjem i 2007 som han gjorde i 2006, hvor han vandt 7 ud af 10 løb.

Team Aarhus Racing og Steffen Møller har lavet en aftale med Henrik Jacobsen fra Team Formula Sport, om at stå i spidsen for det tekniske, i forbindelse med forsøget på at vinde det nordeuropæiske mesterskab.

"Jeg er glad for at det er lykkedes Team Aarhus Racing at få et samarbejdet med Henrik Jacobsen i stand. Han har i adskillige år bevist, at han har stor viden m.h.t. Formel Renault.

Dertil har han mange års erfaring med netop de baner, hvor North European Cup skal køres. Han er perfektionist, så jeg har en god fornemmelse i maven", udtaler en optimistisk Steffen Møller.

"Jeg har fulgt Steffen Møller siden han skiftede over til rigtige racerbiler, og har lige siden Steffens første sæson ikke på noget tidspunkt været i tvivl om, at Team Aarhus Racings guldfugl er et kæmpe talent, som dansk motorsport vil komme til at se og høre meget mere om i fremtiden", udtaler Henrik Jacobsen.

Efter testen på Oschersleben vil TAR og Steffen Møller fremvise bilen og fortælle om den kommende sæson, på restaurant WH Randersvej i Aarhus torsdag d. 3. maj kl. 17.00.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk

Læs mere om:
  • Steffen Møller
  • Team FormulaSport
  • Team Århus Castrol Racing
  •