Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Spaniens Grand Prix næsten udsolgt

Formel 1 
18/04/07 

Formel 1 er det helt store hit i Spanien i disse år, og det er vel ikke ubegrundet. Det spanske Grand Prix i år er næsten udsolgt. Også selv om at man har lavet plads til flere tilskuere.
 

Fernando Alonso er den helt store helt i Spanien i disse år. Det har fået tilskuerne til at strømme til Circuit de Catalunya når Formel 1 feltet lægger vejen forbi for at køre det spanske Grand Prix. I de senere år har man gradvist udbygget tribunepladserne, så det gradvist er blevet plads til flere og flere tilskuere. Alligevel har der været udsolgt de sidste 3 år og det er også tilfældet i år.

Igen i år er der kommet nye tribuner, ligesom man har forbedret adgangsforholdene. Broerne der fører over den tilstødende jernbane, er gjort permanente. Det betyder også at de som tidligere har oplevet disse broer som lidt ustabile og som har givet en fornemmelse af at være på gyngende grund, nu er slut. Nye og faste broer har klaret det problem.

Alt er ikke helt udsolgt endnu, men man er godt på vej. Det ventes fra arrangørernes side at man i løbet af en eller to uger har helt udsolgt. Herhjemme er der heldigvis stadig muligt at få billetter til Grand Prixet. Blandt andet så har Motor Sports Rejser eller på 7022 7788 stadig enkelte billetter til turen til det spanske Formel 1 Grand Prix. Så er der lyst til at se Fernando Alonso og Lewis Hamilton gøre det slemme ved konkurrenterne, er der stadig mulighed for at sikre sig plads.


Skulle du have lyst til at opleve dette løb, som også kan laves som miniferie, så er muligheden lige her:

Dons

Læs mere om:
  • Circuit de Catalunya
  • 13/05/07 - Circuit de Catalunya - Formel 1 - FIA F1
  •