Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Hankook sponsoraftale med topteam

Danish
Touringcar
Challenge 

17/04/07 

- i Danish Touringcar Championship
Til trods for stor travlhed med test og opsætning af de nye biler i Chevrolet Motorsport Danmark, er der også tid til at tage sig af papirarbejdet. Det drejer sig heldigvis ikke om udfyldelse af formularer i stakkevis, men den mere fornøjelige del; nemlig sponsoraftaler.
 

Teamet har netop indgået en aftale med Hankook dæk for sæsonen 2007. Martin Jensen fra Nordisk Dæk Import A/S som er dansk importør af Hankook fortæller: ”Chevrolet har valgt Hankook-dæk som standardmontering på en stor del af deres personbiler. Det er derfor helt naturligt for os at følge med Chevrolet ind i DTC, som vi mener, er den absolut bedste platform til at få udbredt kendskabet til vores dæk, fordi der er massiv pressedækning i TV og alle de trykte medier.”

Der produceres ikke mindre end 50 millioner dæk årligt hos Hankook, som er mellem verdens syv største producenter af dæk. Omkring fire millioner nye biler fra en række af de førende bilproducenter – heriblandt Chevrolet, bliver monteret med Hankook-dæk inden de forlader fabrikkerne – alene tallet fortæller, at der må være tale om dæk af god kvalitet.


(Foto: Spider-Web.dk)

”Vores mål med at være i DTC er naturligvis større synlighed på markedet, så kunderne kommer hen på værkstedet og beder om at få monteret Hankook-dæk. Men også kendskab til dæk fabrikatet hos landets bilværksteder skal optimeres, så allerede i maj måned startet en landsdækkende konkurrence for værkstederne, hvor de kan vinde VIP-billetter til DTC-løbene. I løbet af sommeren og resten af sæsonen vil vi også komme med konkurrencer og kampagner, der retter sig mod bilisterne, så vi bliver helt sikkert meget synlige”, slutter Martin Jensen.

Chevrolet Motorsport Danmark

Perfection Racing
Jan Gripping

Læs mere om:
  • Kent Bo Steffensen
  • Michael Klostermann
  • Chevrolet Motorsport Danmark
  • Perfection Racing
  •