Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

ARTS racerne godt på vej

Danish
Touringcar
Challenge 

17/04/07 

Der hersker stor travlhed hos Scandi Motorsport, hvor blandt andet de to DTC racere til Autoforum Racing Team Silkeborg er under opbygning.
 

Arbejdet er nu så lang fremme, at det er lige før den første af teamets to nye Peugeot 407'ere kan komme på egne hjul, men der mangler desværre stadig nogle vigtige dele til undervognen, så teamet når desværre ikke at deltage i den officielle præsentation i Herning på lørdag.
(Foto: ARTS)

Karrosseriet til bil nummer to kom fra Belgien i weekenden, og er pt ved at blive klargjort til maleren.

Selv om Autoforum Racing Team Silkeborg ikke når at deltage i præsentationen, og sæsonstarten rykker tættere og tættere på, så er der dog stadig optimisme i teamet, der har planlagt den første funktionstest på bil nummer et til i næste uge.

I forbindelse med denne funktionstest, vil både David Falch og Kasper Jensen få mulighed for at prøve den første af racerne - den racer der er tiltænkt David Falck denne sæson.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • David Falch
  • Kasper Juul Jensen
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her