Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Toyota Atlantic Series

Bremer sluttede også som nummer 8

Formel Atlantic 
16/04/07 

- i Long Beach
Det blev til en 8'er for Ronnie Bremer i Long Beach, og dermed en gentagelse af placeringen i Las Vegas sidste uge. Til gengæld var løbet på bybanen i Long Beach temmelig begivenhedsløst, kun 3 korte gulflags perioder og hele 24 af de i alt 30 racere fuldførte løbet.
 

Ronnie kørte sin hurtigste omgang 1:17:295 sek. på omgang 13 af de i alt 31 omgange, og til det kan siges at Ronnie og Polestar stadig mangler omkring 6-7/10 sek. for at kunne være med helt fremme.


(Foto: CCWS)

Problemet er at der ganske enkelt har været for lidt test tid, og efter en flot warm up i dag hvor Ronnie kun manglede 3/10 sek. skal der forsøges noget for at finde de manglende tiendedele, for Polestar og Ronnie vil vinde.
Det endte med at teamet gav raceren lidt mindre vinge, "downforce", til løbet, med det resultat at Ronnie desværre mistede tid i samtlige sving.

Ronnie Bremer:
"Vi satsede og var sikre på at vi gik den rigtige vej med setup'et, men det virkede desværre omvendt, men sådan er det, vi er ikke tilfredse med andet end en min. top 3 placering, så der skulle ske noget selv om at warmup'en gik super godt. Næste weekend kører vi i Houston, det bliver hele tiden bedre, jeg lærer også hele tiden bedre at forstå bilen, så jeg er optimist."

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • Polestar Racing Group
  • Long Beach
  • 15/04/07 - Long Beach - Formel Atlantic
  •