Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

Motorhavari ødelægger løbsweekend

Langstreckenpokal 
13/04/07 

Motorhavariet på Nürburgring koster Team GRC deltagelsen i denne weekenden VLN løb, da skaderne på Elisen's motor var større end først antaget.
 

Der manglede kun tyve minutter af løbet forrige weekend, da Team GRC's Lotus Sport Elise begyndte at sige mærkelige lyde. Jan Kalmar der sad bag rattet slukkede straks raceren, i håb om at minimere skaderne.
I første omgang var der mistanke om nogle koblingsplader, der ikke rigtigt ville slippe hinanden. Efterfølgende var der dog et knækket tændrør der fik skylden for lyden, men skaden har vist sig langt mere omfattende end som så.


(Foto: MW-Sportfoto.de / Team GRC)

”Der var en for mager blanding, og derfor var temperaturen blevet for høj i cylinderen. Det betød desværre, at der brændte to ventiler, men vi har valgt at bytte alle 16. Det er ærgerligt at vi var så fokuserede på de andre muligheder, at vi opdagede det så sent. Motoren er jo ikke helt standard, og på grund af påsken, så har vi ikke nået at få alle delene i tide” - fortæller Jan Kalmar Team GRC.

Det betyder at denne weekends VLN løb bliver uden deltagelse fra Team GRC.
Da man aldrig kan træne nok, så tager teamet i stedet til Nürburgring den 21. april og deltager i et Castrol Haugg Cup løb, men kun for træningens skyld, da løbet er af en noget særegen karakter.
Det drejer sig om at køre efter bestemte tider, på bestemte tidspunkter i løbet. Det er ikke interessant for Team GRC, der skal finde den optimale opsætning og de optimale linjer på banen, inden det går løs til næste VLN løb. På sigt skal bilen være toptrimmet, ikke bare til fire timers løbene, men også til 24 timers løbet i starten af juni.

Team GRC


Læs mere om:
  • Jan Kalmar
  • Nürburgring
  •