Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Bahrains GP – Toyota preview

Formel 1 
11/04/07 

Der var fremgang at spore for Toyota i Malaysia. Forsætter den udvikling i ørkenstaten Bahrain, eller skal vi vente til den europæiske del af sæsonen?
 

Toyota fik skam points i Malaysia, men var Rosberg nu ikke udgået, havde udbyttet ikke været det samme. Men der var fremgang at spore hos teamet, der nu skal prøve at gentage præstationen på Sakhir banen. Data fra forårets test samme sted bliver et vigtigt værktøj for teamet. Også selv om det ikke var den bedste test teamet har oplevet.


Ralf Schumacher
(Foto: Toyota)

Toyota lavede en del forandringer på bilen efter det australske Grand Prix. Det var ændringer på affjedringen, en ny bund og et andet motor cover. Det var med til at give en bedre præstation, og ifølge Pascal Vasselon, så bliver det stort set de samme komponenter der vil være på bilerne i Bahrain. Først i Barcelona vil der være markant andre ændringer på bilen. Det var nogle af de ting man fandt ud af ved testen på Sakhir tidligere, og nu skal de så stå deres prøve en gang til. Vasselon er også en anelse bekymret for hvordan dækkene vil reagere. Det er nu blevet noget varmere end sidst man var på Sakhir banen. Man fik nogle indikationer i Malaysia, men i Bahrain er der andre forhold der spiller ind.


Jarno Trulli
(Foto: Toyota)

Både Ralf Schumacher og Jarno Trulli mener ikke at banen byder på de store vanskeligheder. Jarno Trulli fik en andenplads i 2005, men meget vand er løbet i åen siden da. Begge kørere håber ligeledes på at formkurven for teamet stadig vil støt stigende, så de kan komme fra Sakhir banen med endnu flere points på tabellen. Man har forberedt sig på varmen via fysisk træning. Samme træning som for så vidt også bar kørerne igennem i Malaysias hede. Nu er det et mere tørt område man kommer til, men kørerne har været her før og kender forholdene. Umiddelbart tyder stemningen i teamet dog på at man ikke skal vente de vilde ting. Derimod håber man på mindst samme præstation som i Malaysia. Points på tavlen og så hjem og arbejde videre inden det Spanske Grand Prix. Der er stadig et godt stykke arbejde der skal udføres.

Dons

Læs mere om:
  • Jarno Trulli
  • Ralf Schumacher
  • Panasonic Toyota Racing
  • Sakhir
  • 15/04/07 - Sakhir - Formel 1 - FIA F1
  •