Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

HP Racing afslutter skærtorsdag test på Sturup

Advan Cup 
10/04/07 
Yokohama

- Nick Reimersø meget spændt på sæsonstart
Allerede klokken 07.30 skærtorsdag morgen, satte HP Racing kursen mod Sturup Raceway. Planen var at lære den nye Suzuki Swift Sport racer at kende, som Nick Reimersø skal indsætte i årets Advan Cup.
 


Et hjelmdesign, som Advan Cup konkurrenterne kommer til at kende
(Foto: Motorsporten.dk)

Nick Reimersø og Kaj Petersen har store forventninger til den lille japanske racer, som er helt anderledes at køre, end sidste års Citroen Saxo Cup racer, som Nick kørte i Saxo Cup de sidste to sæsoner. Bilen er væsentligt mere stiv, og det er tydeligt at bilen styrer anderledes end sidste års franske racer.

Der var lavet et par ændringer ved Swift raceren siden i tirsdags, hvor Nick lige nåede et par stints på FDM Jyllands-Ringen, som skulle vise sig, at have den ønskede effekt. Bilen var langt nemmere at få om hjørnerne, og samtidig bevare en god udgangshastighed ud af svingene. Der er stadig et par ting der skal arbejdes med, men flere kilometer i bilen vil nok heller ikke være en dårlig ting.


HP Racings Suzuki Swift i pitten på Sturup Raceway
(Foto: Motorsporten.dk)

Dagen var travl på den svenske bane, med masser af DTC og andre Advan Cup racere. Men det i sig selv er en god forberedelse til sæsonstart, og Swift raceren viste sig igen meget driftsikker og den reagerede godt på setup ændringerne, som HP Racing i fællesskab testede sig frem til.

Interessant var da også at observere, at flere af konkurrenterne i Advan Cup, som ligeledes testede på Sturup Raceway denne skærtorsdag, fandt stopuret frem når HP Racing sendte Nick Reimersø på banen til endnu et testpas.


Nick Reimersø igang med at køre kilometer før sæsonstart
(Foto: Motorsporten.dk)

Næste træning for HP Racing og Nick Reimersø bliver på FDM JyllandsRingen den 23. april med mindre der kommer en mulighed før.

Aslak Vind

Læs mere om:
 • Nick Reimersø
 • HP Racing / Henrik Poulsen
 • Sturup Raceway
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her