Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Toyota Atlantic Series

Kaos i Las Vegas

Formel Atlantic 
09/04/07 

Bremer nummer 8
Det gik som frygtet galt i første sving efter starten var gået da Ronnie søndag aften startede som nr. 14 i gadeløbet i Las Vegas. Under en overhaling trak en anden racer ud i Ronnie som fik beskadiget en del i baghjuls ophænget, og han måtte køre i pit.
 

Det lykkedes Polestar mekanikkerne at få bilen lavet og tilbage på banen uden at miste omgange, men Ronnie var nu nede som nummer 25. Det lykkedes på formidabel vis Ronnie at bringe bilen frem til en placering som nummer 8 i et løb der mildt sagt var præget af totalt kaos.
I de 50 minutter der var afsat til løbet, blev der reelt kun kørt 5 hele omgange under grønt flag, i de resterende af de i alt kun 22 omgange var halve eller under gule flag hele banen rundt, 15 af de i alt 27 startende biler havde da løbet sluttede været indblandet i diverse sammenstød.
Det kan dog ikke ændre at Ronnie kørte et fantastisk løb, da langt de fleste uheld skete bag ved ham.


(Foto: Polestar)

Ronnie Bremer:
"Det var mildt sagt kaotisk at sidde derude i dag, og bare så ærgerligt at jeg bliver påkørt i første sving, jeg havde bilen til at være med helt fremme, men efter omstændighederne er jeg tilfreds og stor tak til mekanikkerne i teamet der gjorde et fantastisk arbejde i pitten så jeg trods alt ikke mistede omgange. Jeg glæder mig til næste weekend hvor vi kører i Long Beach, vi har fået rimeligt styr på bilen, så det bliver rigtig godt."

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Raphael Matos
  • Ronnie Bremer
  • Polestar Racing Group
  • Sierra Sierra Enterprises
  • Las Vegas
  • 08/04/07 - Las Vegas - Formel Atlantic
  •