Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Hamiltons sværeste løb

Formel 1 
08/04/07 

Han blev nummer 3 i sit debutløb og allerede i sit andet Grand Prix fik han en hovedrolle i duellerne med Ferarri-kørerne. Dermed hjalp han også McLaren til sin første dobbeltsejr siden 2005.
 

Det var noget af en kamp han tog op med de to Ferrari-kørere da McLaren efter en stærk start havde fået møvet sig frem i front. "Det var det sværeste løb jeg nogen sinde har haft. At se to Ferrari'er bag en, at se to røde i spejlet, og så vide at de er noget lettere og hurtigere, gjorde det meget, meget svært at holde dem bag sig," siger han efter at have fået andenpladsen.

Hans duel med Felipe Massa var den mest dramatiske. "Felipe havde en række forsøg, men heldigvis var jeg i stand til at få ham til at bremse sig selv af. Jeg kunne krydse over til det punkt hvor han kørte af, så det undskylder jeg. Derefter havde jeg Kimi jagtende mig resten af løbet," siger han.


Lewis Hamilton nåede det hele - at blive presset af Ferrari og heden
(Foto: McLaren)

Udover det store pres fra modstanderne, så blev varmen også en modstander. "Jeg løb tør for vand halvvejs i løbet - jeg havde ikke nok med!" Og mod slutningen af løbet var kræfterne ved at godt brugt. "Jeg måtte grave så dybt som muligt for at finde kræfterne til at få raceren hjem," siger han. Ganske godt klaret af den unge brite, der har fået nogle rigtig god lærepenge af de to første løb i Formel 1-sæsonen.

Benji

Læs mere om:
  • Lewis Hamilton
  • 08/04/07 - Sepang - Formel 1 - FIA F1
  •