Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Motoren hæmmede Raikkonen

Formel 1 
08/04/07 

Det lyder næsten som om Kimi Raikkonen har glemt at han er skiftet fra McLaren og til Ferrari. Motorproblemerne ser ud til at være skiftet med over fra det engelske til det italienske team!
 

Der var lidt problemer efter løbet i Melbourne, men teamet valgte at fortsætte med motoren for ikke at få en straf. Det betød at der manglede det sidste i denne weekends løb. Det kostede også lidt i kvalifikationen hvor der også blev sparet lidt. "Det var ikke den bedste start på weekendne, da vi gerne ville være på pole, men kunne ikke. Det er stadig meget tidligt i sæsonen og vi ligger godt til. Det bliver nogle tætte kampe i de kommende løb, men sådan er Formel 1. Vi vidste at motoren ikke var på 100%, så derfor måtte vi være på den sikre side, og der var ting som ikke var optimale, så derfor kunne vi ikke risikere noget og gøre noget dumt," siger han.


Med færre begræsninger på Ferrari-raceren kunne Raikkonen måske have været bedre med
(Foto: Bridgestone F1)

Mod slutningen af løbet fik han dog spolet en del af afstanden til Lewis Hamilton, men bilen manglede det sidste. "Raceren var ikke svær at køre, men den var blot ikke hurtig nok," siger han om den noget amputerede racer som finnen måtte køre i Malaysia. Han kan kun håbe at det nu bliver bedre når feltet i næste uge kommer til Bahrain.

Benji

Læs mere om:
  • Kimi Räikkönen
  • 08/04/07 - Sepang - Formel 1 - FIA F1
  •