Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jason Watt tilfreds efter test

Danish
Touringcar
Challenge 

09/04/07 

Jason Watt og Den Blå Avis Fleggaard Racing hjemvendt efter tredages test i Sydfrankrig
Den Blå Avis Fleggaard Racing og Jason Watt er netop hjemvendt fra en tre dage lang test på Circuit du Val de Vienne i Frankrig. Testen gav Jason Watt det første reelle indtryk af sin nye BMW 320si og sit nye team – og begge lover godt for 2007-sæsonen.
 

”Det var dejligt at komme ud at køre en masse kilometer, jeg kørte jo lige under 700 km på de tre dage, vi var af sted. Og det er jo en fantastisk bil, den BMW, selvom jeg lige skal have omstillet mig på nogle punkter fra forhjulstrækket, jeg har kørt med hidtil i DTC. Men det skal nok komme. De tre dages test i Frankrig har i hvert fald allerede givet mig en masse viden om bilen,” siger Jason Watt.

Testen i Frankrig var også første gang, at Den Blå Avis Fleggaard Racing var samlet på en racerbane. Ifølge Jason Watt tegner indtrykkene fra turen sydpå godt for 2007-sæsonen.


Jason Watt i sin BMW 320si på franske Circuit du Val de Vienne.
(Foto: Team Den Blå Avis)

”Vi har et rigtig godt samarbejde med gutterne, så det ser godt ud. Og Jan [Magnussen, red.] og jeg fungerer også godt sammen i teamet. Det er godt at have en som Jan at skæve til, så jeg kan bruge ham som referencepunkt for mine tider og hvilken vej jeg skal gå med setuppet,” siger Jason Watt, der tidligere har fået afprøvet håndbetjeningen fra Handi Mobil i Glostrup.

”Jeg har nu fået bevis for, at håndbetjeningen fungerer godt. Jeg havde måske frygtet lidt problemer med kombinationen af håndbetjening og baghjulstrækket i BMW’en, men det var der ikke noget af,” slutter Jason Watt.

Den Blå Avis Fleggaard Racing tester igen i næste uge på hjemlig grund. Det er den næstsidste test før premiere på DTC den 5. og 6. maj på FDM Jyllandsringen.

Bo Skovfoged

Læs mere om:
 • Jan Magnussen
 • Jason Watt
 • Team Den Blå Avis
 • Val de Vienne
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her