Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

JA Motorsport lancerer ny hjemmeside

DTC Cup 
07/04/07 

”Nu er vi klar til at gå i luften med vores nye hjemmeside”, lyder det frisk i telefonen.
Der er tale om JA Motorsport med Jesper Ternvalt og Anders Majgaard, som nu har fået lagt sidste hånd på teamets hjemmeside.
 

”Det er vigtigt både for sponsorerne og os selv, at vi har en hjemmeside, der fungerer. Vi skal give sponsorerne en masse omtale og eksponering, men vi skal også markedsføre os selv overfor nye sponsoremner, så hjemmesiden kan vi ikke undvære”, siger Jesper Ternvalt.

Den nye hjemmeside indeholder alle de traditionelle sider med oplysninger om teamet og bilerne. Teamet har også valgt at lægge stor vægt på sponsordelen, hvilket er helt i tidens ånd. Hjemmesiden vil blive opdateret både under og efter løbene, så fans og sponsorer altid vil have de friske nyheder på skærmen.

Adressen for JA Motorsports hjemmeside er www.jamotorsport.dk, og den går i luften samtidig med F1 transmissionen fra Sepang. ”Ja, nu håber jeg da ikke, at vi tager alle tilskuerne fra Formel 1-transmissionen” kommer det med et stort grin fra Jesper.

Spider-Web.dk
Jan Gripping


Læs mere om:
  • Anders Majgaard
  • Jesper Ternvalt
  • JA Motorsport
  •