Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Brian Madsen er tilbage

Rally 
08/04/07 

Brian Madsen er tilbage bag rattet med en fuld sæson og topplaceringer som mål. Nostalgi eller ej, men en 106 Maxi er nu engang en af de smukkeste og fedeste rallybiler der er lavet.
 

Efter en fast beslutning om at stoppe karrieren efter 2003 sæsonen som sluttede med en 2. plads i DM har det igennem længere tid kriblet i fingrene for at komme igang.

"Vi fandt en 106 Maxi sidste år hos Steen Kurztman - som vi igennem vinteren har fornyet alle steder" Bilen er blevet sandblæst og nye dele er monteret alle steder. Der er faktisk ingenting tilbage af den "gamle maxi" - men så kan den også holde et stykke tid, siger Brian Madsen"

Da jeg luftede muligheden for et comeback til mine "gamle mekanikere" slog de straks til. Rene Jørgensen har bygget på maxi'en hele vinteren og det er et fantastisk resultat vi står med nu. Jeg har aldrig tidligere set en 106 maxi så flot og gennemført, ikke engang tilbage i 1997 hvor jeg kørte 2 sæsoner i en sådan - godt gået af en af Danmarks bedste mekanikere, som ved siden af dette hobby projekt, arbejder for Andy Priaux, sidste års verdensmester i WTCC og rejser meget rundt i Verden.

Første test af bilen bliver til rallyshow i Kongensbro imorgen fredag. Vi deltager i hele DM-serien i år samt udvalgte rallysprints. Desværre ligger DM2 samtidig med Le-Mans 2007, hvorfor vi ikke stiller op til det løb. En Le-Mans tur med kunder til Peugeot forretningen i Slagelse var nemlig arrangeret længe inden DM2 kom på kalenderen.

Brian Madsen


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: