Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

HP Racing rigtig tilfreds

Advan Cup 
05/04/07 
Yokohama

Første gang Nick Reimersø testede sin nye Suzuki Swift var den kun lige blevet bygget færdig og i går fik han mulighed for at teste med sin egen mekaniker.
 

Sidste år kunne man altid kende dem i de to Saxo Cup biler i hvid og orange – det var far og søn –men i år bliver det kun sønnen som i første omgang gøre sin indtræden i en ny klasse.

Nick Reimersø vil i år deltage i Advan Cup uden farmand. Henrik Poulsen har valgt satse på sin murermesterforretning og på sin søn og vil derfor ikke umiddelbart deltage i Advan Cup i år.

Nick var på Jyllands Ringen i går for at teste med den nye Suzuki Swift og var slet ikke utilfreds med sin første test, hvor teamet havde mulighed for lave sine egne justeringer.


Nick Reimersøe er klar til sæsonen
(Foto: Motorsporten.dk)

”Når man tænker på at vi faktisk kun kørte en funktions test, så syntes jeg at det var en rigtig god test, hvor vi ikke var ret langt efter sidste års Danmarksmester., så vi er rigtig positive”

Teamet er klar over at der stadig er meget arbejde, men de har også et par test dage tilbage, og er derfor meget positive. I dag – torsdag – tester de igen på Sturup Raceway og så kan det ret sikkert at Nick kan blive en positivt overraskelse !

Selch

Læs mere om:
 • Nick Reimersø
 • HP Racing / Henrik Poulsen
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her