Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Kinesisk kører runder feltet af

Grand Prix 2 
07/04/07 

Ricardo Risatti måtte i sidste uge trække sig fra sædet hos BCN, men nu har teamet fundet en afløser. Det bliver den kinesiske kører, Ho-Pin Tung. Af de kinesiske talenter er han nok den der er kommet længst, og skal nu forsøge sig i klassen under Formel 1.
 

Tidligere har Ho-Pin Tung fået en Formel 1-test sammen med Williams, og har også været den bærende kører for det kinesiske A1GP-team. "Jeg er meget glad for at have fået chancen for at køre hos BCN, og er meget taknemmelig for mine sponsorer som har støttet dette meget store skridt frem i min karriere," siger han. Målet er selvfølgelig at komme videre mod Formel 1, og mon ikke Bernie Ecclestone gerne så en kører i feltet fra en af verdens største nationer hvad angår befolkningstal?

Ho-Pin Tung har dog lidt af et bjerg at bestige. Når han sætter sig i raceren for første gang i Bahrain har de øvrige kørere flere testsessions bag sig, mens han må starte fra bunden. Derfor er det tvivlsomt om Tung når at bevæge sig meget op ad resultatlisten i første løb. "Den første halvdel af sæsonen vil blive hård for mig, da der ikke er mere test før sæsonen, og det vil sige at jeg ikke har den fordel som de andre kørere har. Jeg skal lære hurtigt, men jeg er sikker på at jeg i den anden halvdel kan møde de forventninger der er og levere gode resultater," siger han.

Ho-Pin Tung har et mesterskab med i bagagen, da han i sidste sæson sejrede i den tyske Formel 3 Cup, som dog ikke rangerer særlig højt i forhold til de øvrige Formel 3-mesterskaber i Europa.

Benji

Læs mere om:
  • Ho-Pin Tung
  • BCN Competicion
  •