Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Ternvalt testede BMW'en

DTC Cup 
04/04/07 

- ved DARC's testdag på Jyllands-Ringen
I går kørte Jesper Ternvalt den første rigtige testdag med den BMW 320i E46, som han skal deltage med i Danish Touringcar Championship i denne sæson.
 

Selve bilen er den BMW som Casper Elgaard vandt mesterskabet med i 2005, og som i 2006 blev kørt af Jesper Sylvest. Den er i vinterens løb blevet klargjort hos JA-Motorsport, samt blevet dekoreret i teamets nye hvid/røde design.


(Foto: Motorsporten.dk)

Testdagen på Jyllands-Ringen forløb helt uden tekniske problemer, og for hver gang Jesper Ternvalt var på banen blev tiderne forbedret, i takt med at han opnåede større kendskab til bilen.
Omstillingen fra Ternvalt's hidtidige racerbiler, Renault Clio Cup raceren samt Citroën Xsara DTC'en fra sidste år, til den baghjulstrukne BMW gik over at forventning, og kombineret med lidt opsætningsfif fra JM-Racing's Michael Outzen må dagen betagnes som en success.


(Foto: Motorsporten.dk)

Næste testdag for Ternvalt med BMW'en, bliver allerede i morgen, hvor det går løs på Sturup Raceway i Sverige.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jesper Ternvalt
  • JA Motorsport
  • Jyllandsringen
  •