Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Testprogrammet fortsætter

Advan Cup 
03/04/07 

JA Motorsport har ikke ligget på den lade side siden testarbejdet på Anders Majgaards nye BMW 120i begyndte i sidste uge. Til dagens test havde man fundet flere ting, som skulle rettes for at give mere speed.
 

”Vi har fået slået ESP fra, så nu kan bilen endda lave hjulspind” skrupgriner Anders i telefonen. ”Vi mangler bare den rigtige motorstyring, men det går helt klart i den rigtige retning”.

Formålet med dagens test var at afprøve forskellige opsætninger på undervognen samt at få kørt så mange kilometer som muligt. Tiderne bar også præg af et intensivt testarbejde, da Anders kørte hurtigere for hver gang han var på banen.


(Foto: Spider-Web.dk)

Også Jesper Ternvalt var på banen den BMW, som Jesper Sylvest kørte sidste år. ”Det er en god bil, som jeg hurtigt følte mig hjemme i. Vi kørte kun shakedown på gamle dæk i dag, men jeg hentede da et sekund, hver gang jeg var på banen”, siger en meget tilfreds Jesper Ternvalt.

Der er stadig et langt stykke vej med DTC-bilen, men med et stramt testprogram i de næste par uger forventer han, at være kommet et godt stykke videre i jagten på de dyre sekunder.

Teamet arbejder ikke kun på at få gjort bilerne bedre og hurtigere. ”Der skal også gøres noget for vores sponsorer, så vi arbejder hårdt på at få gjort vores hjemmeside færdig inden sæsonstarten. Den bliver lavet, så vi kan opdatere den ude fra banerne med nyheder og resultater.”


Læs mere om:
  • Anders Majgaard
  • Jesper Ternvalt
  • JA Motorsport
  • Jyllandsringen
  •