Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Touring Car Championship

"Alfa Romeo kan godt vinde"

WTCC 
04/04/07 

Alfa Romeo har gode muligheder for at vinde løb ifølge James Thompson der kører for Alfa Romeo i denne sæson.
 

Alfa Romeo har i de seneste sæsoner kørt med en i raceforstand gammel racer i ETCC/WTCC serierne, nemlig 156 modellen. Men det behøver ikke at være en hindring ifølge Alfa Romeo køreren James Thompson. Han mener at bilen godt kan udvikles endnu mere.

Alt i mens at konkurrenterne lancerer nye modeller op til hver sæson, så har Alfa Romeo af forskellige grunde fastholdt 156 modellen. Den ene af N. Technology teamets to kørere, James Thompson, mener dog at bilen stadig vil være i stand til at vinde løb i år.


James Thompson mener godt at Alfa kan vinde i år
(Foto: FIA-WTCC)

James Thompson:
"Jeg er ikke helt fortrolig med bilen endnu, men jeg er ved at nærme mig, det tager bare lidt tid."

"Jeg tror at når vægtstraffene begynder at spille ind, så har vi en chance for at vinde et eller flere løb senere på sæsonen."

James Thompson har kun kontrakt med teamet i denne sæson, men har store ønsker om at forblive hos teamet i flere sæsoner.

"Jeg har et ønske om at blive i teamet på lang sigt, ikke bare i denne sæson. Jeg tror virkelig at teamet har potentiale til også at vinde titler. Teamet behøver kørere der vil smøge ærmerne op, og jeg mener at det er jeg i stand til."


En "gammel" racer men kan den stadig vinde?
(Foto: FIA-WTCC)

Alfa Romeo deltager i denne sæson via N. Technology teamet med 2 biler, hvor det tidligere var en større armada af Alfa'er i feltet.

Dons

Læs mere om:
  • James Thompson
  • N. Technology
  •      ASETEK SIMSPORTS