Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Malaysias GP – Spyker preview

Formel 1 
03/04/07 

Spyker fik ikke verdens bedste åbningsløb i år. En bil udgået og den anden bil sidst blandt de fuldførende. Det kan kun blive bedre. Efter en test på Silverstone venter man sig meget i teamet.
 

Det var ikke ret godt i Australien for Spyker teamet. Man lagde da heller ikke skjul på at der er meget at indhente. Og måske bliver det meget bedre på søndag. Allerede mens den sidste bil knapt var kommet over målstregen i Albert Park, meddelte teamet at man ikke ville deltage i den officielle test på Sepang, men tværtimod ville teste alene på Silverstone. Spyker har som bekendt overtaget Jordan teamets bygninger på den anden side af vejen lige overfor Silverstone.


C. Albers
(Foto: Spyker F1)

Her blev en næsten totalt revideret aerodynamisk pakke testet. De foreløbige meldinger har lydt på væsentligt bedre omgangstider, men lad os se det i praksis på en anden bane. Der er dog ingen tvivl om at Spyker teamet har intentionerne til at lave en bedre præstation. Målsætningen er også klar: Man skal gøre det meget bedre end de tidligere ejere af teamet. Andet afsnit i den føljeton starter på fredag og slutter søndag.

De mange forbedringer på bilen er blandt andet kommet i stand temmelig hurtigt fordi teamet har indgået et samarbejde med firmaet Aerolab. Det betyder at ud over teamets egen vindtunnel, som sandsynligvis ikke er fuldstændig opdateret, så kan man råde over en af Aerolabs vindtunneler samt tilhørende personale. Det første resultat af dette samarbejde var det der blev testet på Silverstone i sidste uge, og som vi andre venter på at se resultatet af.


A. Sutil
(Foto: Spyker F1)

Det betyder at C. Albers og A. Sutil får temmelig travlt på fredag. Modsat de andre teams har Spyker ikke testet på banen. Derfor får hele teamet travlt med at tilpasse bil og opsætning i løbet af fredagen og lørdag formiddag. Spyker vil derfor heller ikke lade nogen af testkørerne komme til fredag. Det bliver Grand Prix kørerne der skal arbejde hele weekenden og vel også det mest naturlige.

Stemningen i teamet er optimistisk, men også spændt. Hvordan vil den nye pakke reagere? Man har selvfølgelig kørt diverse simulationstests, men det er først på banen at de sidste og yderst vigtige data kommer frem. Spændende weekend bliver det for Spyker.

Dons

Læs mere om:
  • Adrian Sutil
  • Christijan Albers
  • Spyker F1
  • Sepang
  • 08/04/07 - Sepang - Formel 1 - FIA F1
  •