Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula 3

Stor præmie til F3 vindere

Formel 3 
03/04/07 

I denne sæson indføres der en ekstra præmie i både det tyske og det italienske Formel 3 mesterskab, de to klassevindere tilbydes en Grand Prix 2 test.
 

Denne specielle præmie, som team ejer og -chef Enrique Scalabroni fra BCN Grand Prix 2 teamet sætter på højkant sammen med 'Sportautomoto Magazine', er et led i markedsføringen af de to Formel 3 mesterskaber.

Enrique Scalabroni mener, ligesom så mange andre, at det tyske og det italienske Formel 3 mesterskab lever lidt for meget i skyggen af de to mere kendte Formel mesterskaber - det europæriske og det britiske.
Med indførelsen af denne 'præmie' til vinderne, tror Scalabroni, at det vil være lettere at fastholde de gode kørere i de nationale mesterskaber, og dermed skabe større interesse omkring dem.

BCN teamet regner måske med at finde egnede kørere til deres GP2 team i de to nævnte klasser, noget som også er tiltrængt, da teamet endnu ikke har deres kørere til den kommende sæson på plads endnu.
Efter planerne skulle argentineren Ricardo Risatti samt japanere Sakon Yamamoto køre for teamet i år i Grand Prix 2 mesterskabet. Men har Risatti meddelt at han ikke kommer til start i GP i denne sæson, så nu er der en ledig plads i teamet.

Blandt de kandidater der nævnes til teamet er de to 'hotteste' navne Jose Maria Lopez, der testede flittigt for teamet i efteråret, samt svenske Alx Danielsson der sidste år vandt World Series by Renault mesterskabet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Alx Danielsson
  •