Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Tom K og Breast Friends aktionen slut

Diverse 
03/04/07 

Tom Kristensen hjelm og køredragt indbragte kr. 37.000
Den syvdobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen støttede Breast Friends ved at bære kampagnens logo på sin køredragt og hjelm under Sebring-løbet i USA den 17. - 18. marts. Den efterfølgende auktion indbragte kr. 37.000 til brystkræftforskning.
 

Tom Kristensen støttede Breast Friends ved at bære kampagnens logo på sin køredragt og hjelm, da han kørte i mål som nr. fire i 12-timers løbet på Sebring-banen, USA’s ældste sportsvognsrace den 17.-18. marts i år. Køredragten og en unik tvillingemodel af hjelmen – begge signeret af Tom Kristensen - blev efterfølgende sat på auktion hos Bruun Rasmussen Online-auktioner og indbragte i alt kr. 37.000. Dragt og hjelm blev købt for henholdsvis kr. 17.000 og kr. 20.000 – og alle pengene går ubeskåret til forskning i forebyggelse og behandling af brystkræft.


(Foto: Nils Finderup)

Hjelmen er helt unik, da den udover Breast Friends-logoet er malet i Breast Friends farver. Det er en tvillingemodel af hjelmen fra løbet, der blev solgt på auktion, da Tom Kristensen har valgt at beholde den originale hjelm til sin samling.

- Jeg er glad for og stolt over at kunne støtte brystkræftkampagnen Breast Friends. Jeg har til formålet fået produceret en helt speciel køredragt og hjelm bærende kampagnens logo, som jeg håber, kan være med til at skabe opmærksomhed om den alvorlige sygdom, som rammer så mange kvinder og deres pårørende, udtaler Tom Kristensen.

Roche
Andrine Nordby


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •