Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Jan Magnussen udgik i St. Petersburg

ALMS
GT Class 

01/04/07 

American Le Mans SeriesJan Magnussen var udsat for noget så usædvanligt, som en teknisk defekt på hans Corvette C6.R, da anden afdeling af ALMS blev afviklet på gadebanen i St. Petersburg, Florida, natten til søndag dansk tid.
 

Det var Jan Magnussens holdkammerat, amerikaneren Johnny O’Connell, der startede i bilen, men netop som Jan Magnussen stod klar i pitten iført hjelm og var klar til at tage over, mistede Corvetten trækket på baghjulene. Bilen kunne dermed ikke nå tilbage til pitten og måtte udgå efter kun 37 af de 111 omgange. Da bilen ikke fuldførte mere end 70% af løbsdistancen scorede de to kørere ikke point til mesterskabet.


(Foto: Jan Kaiser)

”Det er rigtig, rigtig surt. Jeg ved endnu ikke præcis, hvad der er sket med bilen, men det er højst sandsynligt en trækaksel eller lignende. Johnny (O’Connell – red.) har bare rapporteret, at han mistede alt træk på baghjulene. For mesterskabet er det dobbelt ærgerligt. Ved slet ikke at score point i det her løb, ser det allerede rigtig svært ud med henblik på at kunne kæmpe om mesterskabet. Det er så sjældent, at vi oplever problemer med Corvetten, men det er selvfølgelig bedre at det sker her, end det sker på Le Mans” sagde Jan Magnussen fra Florida.

Efter løb i Florida tre weekender i træk, vender Jan Magnussen nu næsen mod Danmark, men fortsætter dog straks efter til Frankrig, hvor han sammen med Team Den Blå Avis skal teste den nye BMW 320si E90, som han skal køre i DTC.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Johnny O'Connell
  • Corvette Racing
  • St. Petersburg
  • 31/03/07 - St. Petersburg - ALMS
  •