Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Eurodeal og Team Essex

Danish
Touringcar
Challenge 

31/03/07 

Hvorfor har Eurodeal Autoparts A/S valgt at samarbejde med Team Essex?
Valvoline Eurodeal Autoparts A/S tilføjer professionalisme, og smøreolie i topklasse.
 

Jeg har bedt Michael Ullerup, den administrerende direktør fra Eurodeal om at kigge tilbage i tiden. Og ligeledes fortælle, om hans forventninger og visioner for fremtiden.

"Vi ønsker at profilere vores Valvoline smøreolieprodukter gennem dansk motorsport. Vi vil gerne have, at vores kunder i det professionelle segment forbinder vores kvalitets-produkter med toppen af dansk motorsport, og derfor er det en selvfølge, at vi nu gennem flere sæsoner har haft et samarbejde med Team Essex."

"Da Essex startede i dansk motorsport var de "lidt grønne" omkring profilering overfor kunder, og med vores mangeårige erfaring opstod der hurtigt et teamwork til gavn for begge parter. Essex har altid været åbent overfor ideer fra os, og nu efter flere år som sponsor er der ingen tvivl om, at hos Team Essex får man de optimale rammer til kundepleje. Som sponsor er det blot at se mulighederne."

"Hos Valvoline dyrker vi hold - spirit overfor vores interne personale, og i særdeleshed overfor vores kunder. Som kunde skal man efter et besøg i VIP-teltet føle, at den dag var man en del af teamet. Og takket være hele Team Essex personalets måde at håndtere kundepleje på, så går de fleste kunder hjem fra banerne med netop den følelse - man var en del af et "vinderteam".

"Vi deltager ved alle DTC løb på de danske motorsportsbaner, og typisk inviterer vi omkring 50-70 kunder pr. løb. Til hvert løb udvælger vi kunder, der får mulighed for at komme i VIP teltet for at få en ekstra oplevelse. I forbindelse med årets Grand Prix inviterer vi typisk omkring 200-250 kunder."

"Med hensyn til det sportslige forventer vi naturligvis, at Team Essex igen i år slutter i toppen, og for os betyder dette 1-2 kørere på podiet, når det ternede flag bruges for sidste gang i 2007."

"På det forretningsmæssige forventer vi ligeledes og som tidligere, at vi oplever en positiv afsmitning og udvikling på vores smøreoliesalg. Nye kunder vil vælge vores produkter, og vi vil dermed få flere "medlemmer" til vores team."

Team Essex har rammerne - vi som sponsor har mulighederne!

Michael Freundt


Læs mere om:
  • Team Essex
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her