Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

50-års jubilar ny storsponsor

Danish
Touringcar
Challenge 

31/03/07 

I disse dage kan Berner-koncernen fejre et halvt århundredes jubilæum. Men Berner-koncernen, der er et af de førende europæiske handelsselskaber inden for forbrugsmateriale og værktøj til de professionelle brugere blandt håndværkere og i industrien, kan også glæde sig over et nyt storsponsorat.
 

Fra og med 2007-sæsonen vil Berners velkendte røde og blå logo stå på Den Blå Avis Fleggaard Racings to BMW 320si i Danish Touringcar Championship. Aftalen falder helt naturligt for koncernen, der har dansk hovedkontor i Aalborg.

“Vi støtter motorsporten, fordi vi faktisk ikke kan lade være. Rigtigt mange af vore sælgere har en baggrund som mekanikere og er vokset op med olie under neglene og har skruet på en gammel Puch Maxi siden konfirmationsalderen, så motorsporten er en naturlig forlængelse af vores aktiviteter,” siger marketingschef Pernille Storgaard fra Berner.

“Det passer jo som fod i hose, at Berner henvender sig direkte til de professionelle slutbrugere inden for reparation og vedligeholdelse af biler. I motorsporten er der jo i høj grad tale om professionelle brugere,” siger Pernille Storgaard videre om sponsoratet.

At valget er faldet på DTC, nærmere betegnet Den Blå Avis Fleggaard Racing, kommer efter nøje overvejelse.

“For år tilbage sponsorerede vi et Rungsted Cobras i ishockey samt AAB i Superligaen. De sidste par år har vi sponsoreret lidt på må og få men ikke noget målrettet. Så det er første gang i mange år at vi samler alle vores sponsormidler i et stort sponsorat. Og Den Blå Avis Fleggaard Racing er et team, vi rigtigt gerne vil læne os op ad. De skaber store resultater og arbejder meget professionelt. Og så er der jo en blå tråd i teamet, som Berner kan spejle sig i,” siger Pernille.

“Berner er en stærk og international partner, der i forvejen er godt kendt i Danmark. At de nu træder ind i Den Blå Avis Fleggaard Racing gør dem kun mere synlige og giver dem masser af intense oplevelser – det skal vi nok sikre, samtidig med at vi i teamet får god brug for deres kvalitetsværktøj”, siger sponsoransvarlig Jan Lindegaard, Den Blå Avis Fleggaard Racing.

Sponsoratet og Berners fødselsdag er for nylig blevet sparket i gang med et foredrag med Den Blå Avis Fleggaard Racings Jason Watt.

“Hans beretning om sin karriere og motorløb rørte os til både tårer og gav latterkramper. Der er ingen tvivl om, at teamet har fået udvidet sin fanklub med 180 topmotiverede Berner-medarbejdere,” siger Pernille.

Berner-koncernen er et af de førende europæiske handelsselskaber inden for forbrugsmateriale og værktøj til de professionelle brugere blandt håndværkere og i industrien.
I byggebranchen betjener Berner tømrer-, snedker- og elektrikervirksomheder samt faggrupperne VVS, sanitær, varme, klima/ventilation og entreprenører. I autobranchen er kunderne mærke- og specialværksteder for person- og lastbiler samt brancherne for entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner og spedition.

Berners styrke inden for direkte salg bygger på en gennemført kundeorientering. Kunden får fra ordreafgivelsen til sælgeren til den verdensomspændende logistikkæde en garanti for, at 98% af de flere end 25.000 artikler leveres hos kunden inden for 1-2 døgn. For at opnå denne sikkerhed arbejder dagligt flere end 6.500 medarbejdere i Berner koncernen i hele Europa.

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs mere om:
  • Team Den Blå Avis
  •