Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Kasper Nyman klar til debut

Rally 
29/03/07 

Når Wikinger Rallye køres på lørdag i Nordtyskland, er det første opgave for Kasper Nyman Andersen bag rattet af den ene af de to gule Suzuki Swift 1600 Challenge. Det 19-årige stortalent kørte sidste år ganske få kilometer i bilen, så det nordtyske motorløb bliver Kasper Nymans første rigtige udfordring som det ene af to talenter i DASU Rally Challenge.
 

- Vi ser først og fremmest løbet som træning, fortæller Kasper Nyman Andersen inden Wikinger Rallye.

- Derfor er jeg også ret glad for, at vejret ser ud til at holde tørt, for det er nok det bedste, når vi skal ud og lære bilen at kende.

For et par uger siden testede begge DASU Rally Challenge chauffører på Sturup Raceway ved Malmø, og her fik Suzuki-debutanten kørt en masse omgange i sin nye racerbil.


(Foto: DASU)

- Selv om det ikke er en rallyprøve, gav det mig alligevel en god føling med bilen, så det er mig, der kører den og ikke omvendt, siger Kasper Nyman Andersen, der glæder sig til sin debut i bilen under løbsbetingelser.

- Jeg kørte også Wikinger Rallye sidste år, og selv om det ikke er de samme prøver i år, så foregår løbet i samme område. Det er gode, udfordrende prøver, der er meget varierede med masser af sving.

For Niki Bjerg Larsen bliver der også tale om en debut på lørdag, for han har ikke tidligere deltaget i det nordtyske løb.

- Jeg var med til at køre noter sidste år, men jeg har ikke deltaget i selve løbet, fortæller Niki Bjerg Larsen.

- Det bliver faktisk det længste løb, jeg nogensinde har kørt, siger det 23-årige rallytalent om de 138 kilometer hastighedsprøve i Wikinger Rallye.

- Det bliver sjovt at køre nogle rigtigt lange prøver, og så på meget varieret underlag med både beton, brosten og asfalt. Det er gode prøver med masser af sving, så de ligger godt til Suzukien, fortæller Niki Bjerg Larsen, der lørdag tager hul på sin anden sæson i DASU Rally Challenge.

Wikinger Rallye starter lørdag morgen kl. 8.30. Løbet er på i alt 319 kilometer.

Læs alt om DASU Rally Challenge på RallyChallenge.dk.


Læs mere om:
  • 31/03/07 - Tyskland - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: