Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Honda følger Marco Andretti

IndyCar
Series  

30/03/07 

Andretti dynastiet kan måske godt få en ny kører i Formel 1. I hvert fald bliver Marco Andretti fulgt nøje af Honda Formel 1 teamet.
 

Gil de Ferran som tidligere har vundet blandt andet det berømte Indy 500, og som nu fungerer som sportslig direktør i Hondas Formel 1 team, var forleden på besøg på Homestead banen i Florida, USA. Formålet med besøget havde et eneste formål, nemlig at se hvordan Marco Andretti klarer og udvikler sig.

Marco Andretti har ved et par lejligheder testet for Honda teamet, og tilsyneladende har han gjort et vist indtryk på teamet. I hvert fald nok til at man har besluttet at følge hans udvikling som racerkører. Marco Andretti kører i denne sæson i ICS serien i USA. Gil de Ferran ville dog ikke entydigt indrømme at han var der for at følge Marco Andretti.

Gil de Ferran:
”Det var én sidste øjebliks beslutning at komme her. Rent faktisk er jeg på ferie i USA i øjeblikket. Men det ville da være en skam ikke at komme her for at følge et af de nye lovende talenter. Hvis ikke følger med i hvem som er noget lovende, gør vi ikke vores arbejde ordentligt.”

Løbet var dog ingen succes for Marco Andretti. Han udgik ret tidligt i løbet efter at have haft en del besværligheder med bilen.

Dons

Læs mere om:
  • Marco Andretti
  • Honda Racing F1 Team
  •