Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Første test med de nye biler

Danish
Touringcar
Challenge 

29/03/07 

Langt om længe blev det tid for den første test af de to nye DTC-racere. Ved solopgang samledes hele teamet fra Perfection Racing på Jyllands-Ringen for at gennemføre en udvidet funktions- og samarbejdstest.
 

Fra Ray Mallock holdt race engineer Phill et vågent øje med begge biler. Mellem hvert testpas koblede han sin PC til bilerne og studerede motordata.


En meget koncentreret race engineer fra Ray Mallock
(Foto: Spider-Web.dk)

’De første to testpas kørte vi på trædæk”, grinede Henrik Lundgaard og fortsatte: ”men det er rigelig godt til lige at få føling med bilen.” Mellem hvert testpas vrimlede mekanikerne omkring bilerne, data blev udlæst, justeringer foretaget. Casper Christoffersen – teamets ingeniør – havde travlt. Han er den, som ved mest om bilen og derfor centrum for alle spørgsmål.

Pontus Mörth var også godt tilfreds med bilen. ”Jeg synes den er let at få følingen med. Den reagerer godt på gassen og styrer godt – nu skal jeg bare lære den rigtigt at kende.”


Pontus Mörth i ’Hesteskoen’
(Foto: Spider-Web.dk)

Med nye biler og nye makkere var det en ny oplevelse for hele holdet. Samarbejdet gik fint og arbejdsfordelingen gjorde, at alt blev husket og intet glemt. Ved frokosttid kom det nok største problem dog frem i dagens lys. ”Jeg havde ellers en ide om at slanke mig i år, men det kan jeg vist godt skyde en hvid pil efter”, lød det fra Kjeld Kastrup, da han så Frank Davidsens frokostopdækning.


Henrik Lundgaard i pit
(Foto: Spider-Web.dk)

”Formålet med dagen var ikke at køre stærkt. Vi var her for at lære bilerne at kende, køre så mange kilometer som muligt og få samarbejdet mellem nye og gamle teammedlemmer til at fungere. Og det er simpelthen gået perfekt”, siger Kent Bo Steffensen. ”Nu skal vi bare have testet noget mere, og der ved vi jo, at Henrik er en hård hund. Han stopper ikke, før målet er nået.”

Chevrolet Danmark

Læs mere om:
  • Henrik Lundgaard
  • Pontus Mörth
  • Chevrolet Motorsport Danmark
  •