Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car - Gruppe 2

M3 GTR på banen igen

Special Saloon Car
Gruppe 2 

30/03/07 

Jørgen Hansen testede tirsdag sin BMW M3 GTR på FDM Jyllands-Ringen.
 

Jørgen Hansen - Sidste års sølvvinder i Special Saloon Car's Gruppe 2 har ikke fulgt meget med i Anna Pihl eller de andre danske dramaserier i vinterpausen. Tiden er i stedet gået med at bygge videre på den potente BMW.


Jørgen Hansen håber at kunne forbedre sidste års resultat og vinde Gruppe 2.
(Foto: Spider-Web.dk)

"Gammel-Hansens" seneste påfund er en sekventiel gearkasse. "Vi må jo nok se i øjnene at en gammeldags h-skifter ikke kan følge med en moderne, sekventiel gearkasse med al den elektronik" fortæller Jørgen Hansen om sit nyeste indkøb. "Det tog mig omkring en måned at fremstille et nyt koblingshus samt forskellige ophæng og beslag, så gearkassen også passede med resten af bilen." Oveni dette store arbejde, er der blandt andet også monteret et lettere svinghjul og en mindre kobling.

Dagens test forløb ikke uden problemer for den tidligere rally og rallycross-kører. "Når jeg rykker i gearstangen for at få det næste gear, skal elektronikken cutte gassen, skifte gear og give gas igen. Lige nu gør den det helt forkert, så den når kun i frigear før den giver gas igen." En masse indstillinger blev prøvet i løbet af dagen, men den rigtige blev ikke fundet.


Flot ser den ud, men gearkassen gav store problemer under onsdagens test.
(Foto: Spider-Web.dk)

Heldigvis er der lang tid til sæsonstarten, så Hansen Racing får helt sikkert gearkassen til at virke helt perfekt inden Special Saloon Car bliver sluppet løs til Bosch Åbningsløbet den 5-6. maj.

Spider-Web.dk


Læs mere om:
  • Jørgen 'Gamle' Hansen
  •