Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Lavtflyvende løve på Jyllands-Ringen!

Advan Cup 
29/03/07 
Yokohama

Team Womans World Lund Motorsport testede tirsdag på FDM Jyllands-Ringen.
 

Efter sidste uges vellykkede test på Padborg Park, hvor teamet med hjælp fra Henrik Lundgaard fik afprøvet den nye undervogn, stod Jyllands-Ringen på programmet tidligt tirsdag morgen. I ugens løb er undervognen fra sidste år monteret, og der blev testet grundigt hele dagen.


”Der kom et hjul.. Okay, måske to hjul ud i gruset…”
(Foto: Spider-Web.dk)

Faktisk var bilen på et tidspunkt så hurtig, at Kim Lund glemte at selv en langside har en ende!

"Det gik lige så godt! Der var rigtig god fart i bilen, og så ville det da være synd at stoppe!" spøger Kim, og fortsætter: "Jeg fik nok lige bremset et par meter for sent, og så kom der et hjul.. Okay, måske to hjul ud i gruset for enden af langsiden." Men som størstedelen af alle racerkørere har erfaret, finder man kun grænserne for bilens køreegenskaber ved at overtræde dem.


Der er god fart i Team Womans World Lund Motorsports Peugeot 307 – både med og uden den nye undervogn!
(Foto: Spider-Web.dk)

Den mesterskabsvindende Peugeot 307 er allerede klar til at tage endnu en titel i Advan Cup. "Der har ikke været et eneste problem med den siden sidste år - syv-ni-tretten - og den kører altså hurtigere end sidste år, selv med den gamle undervogn!" fortæller Kim Lund fra mobiltelefonen, mens holdet pakker sammen efter en lang testdag.

Spider-Web.dk


Læs mere om:
 • Team Lund
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her